Skleněné konstrukce

Firma se zabývá výrobou a montáží skleněných konstrukcí a prodejem stavebního skla. Skleněné a zámečnické konstrukce se navzájem prolínají a doplňují. Využití čistých linií skla a nerezu je využíváno architekty u moderních budov. Průhledné sklo dokáže skvěle propojit dům s okolním. Působí elegantně, vzdušně a čistě.

Bezpečnostní sklo kalené a vrstvené zůstane při rozbití na místě, střepy se nevysypou

Prodej stavebního skla

Nabízíme kalená skla, vrstvená skla a vrstvená skla s grafickým designem

Skleněné stěny a zástěny

Zrealizujeme skleněné dělící stěny a zástěny pro administrativní budovy, školy, pro dodatečné oddělení prostorů v bytové výstavbě atd.  Skleněné stěny a zástěny mohou být z čirého skla, ale dokážeme zajistit skla dle požadavku zákazníka, včetně vypískování ornamentů, textů a log do skleněných ploch. Dodáváme sklo kalené ESG, které se při rozbití štěpí na malé kousky s tupými hranami. V případě potřeby zvýšené ochrany osob či ochrany majetku lze kalené sklo kombinovat s úpravou pomocí vrstvení VSG/ESG. Pokud se vrstvené bezpečnostní sklo rozbije, úlomky zůstanou přilepené na vnitřní bezpečnostní fólii, takže rozbitá skleněná plocha zůstane na místě a neohrožuje osoby ostrými střepy.

Skleněné dveře

Skleněné dveře jsou vhodné do moderních prostorů, který nejen opticky rozšíří, ale i prosvětlí. Přirozená krása skla, jednoduchost, elegance a bezpečnost dělá z našich dveří jedinečný a nepřehlédnutelný prvek nejnáročnějších interiérů. Skleněné dveře vyrábíme z čirého skla Float 8 mm, ze skla mléčného, ale splníme i jiné individuální požadavky. Originálním řešením jsou skla s grafickým designem. Dodáváme sklo kalené ESG, které se při rozbití štěpí na malé kousky s tupými hranami. V případě potřeby zvýšené ochrany osob či ochrany majetku lze kalené sklo kombinovat s úpravou pomocí vrstvení VSG/ESG. Pokud se vrstvené bezpečnostní sklo rozbije, úlomky zůstanou přilepené na vnitřní bezpečnostní fólii, takže rozbitá skleněná plocha zůstane na místě a neohrožuje osoby ostrými střepy.

Skleněné zábradlí

Moderním trendem architektury a zároveň bezpečnostním prvkem jsou skleněná zábradlí pro balkóny, francouzská okna, terasy, schodiště a galerie. Získáte nejen moderní a čistý vzhled, ale také plně funkční a zároveň designový doplněk. Doporučíme Vám způsob ukotvení včetně použití vhodného materiálu. Opracování hran skla umožňuje použít zábradlí v interiéru bez madel, což z estetického hlediska umožňuje nezatěžovat prostor. V exteriéru doporučujeme použití madel na horní hraně, která budou chránit skla proti delaminaci. Naše skleněná zábradlí splňují přísné bezpečnostní požadavky. Na jejich výrobu používáme vrstvené VSG a zároveň kalené sklo ESG. Pokud se vrstvené bezpečnostní sklo rozbije, úlomky zůstanou přilepené na vnitřní bezpečnostní fólii, takže rozbitá skleněná plocha zůstane na místě a neohrožuje osoby ostrými střepy.

Skleněné sprchové kouty

Skleněný sprchový kout vypadá elegantně a čistě. Do sprchového koutu doporučujeme z důvodu údržby spíše hladká skla. Leptaná či pískovaná skla bývají na údržbu náročnější, mnohem více zachycují nečistoty než skla hladká. V případě zájmu o zastínění například intimních partií je možno skleněný sprchový kout lokálně potisknout tak, aby byla zajištěna intimita a zároveň dobrá údržba. Skleněné sprchové kouty, nabízíme ošetřené povrchovou úpravou proti vodnímu kameni. Voda díky tomu lépe stéká ze skla, skleněný kout se snadno udržuje a nedochází k výraznějšímu zachycování vodního kamene. Cena za tuto speciální úpravu vyšší, ale úpravu oceníte při údržbě skleněného sprchového koutu.

Markýzy

Skleněná markýza chrání před nepřízní počasí. Sklo na markýzu musí být vždy z vrstveného VSG a kaleného ESG skla, aby sklo odolalo i náporu krup, případně tajícímu sněhu. V případě rozbití vrstvené sklo zachová celistvost markýzy a sklo se nevysype na zem, ale zůstane pohromadě. Kalení skla zase zvýší mechanickou odolnost. Nejčastěji použitým sklem je čiré sklo, ale může být i zabarveno do různých odstínů, případně probarveno barevnou fólií mezi skly. Při navrhování markýzy je nutné myslet na to, že zateplení komplikuje kotvení, tomu je potřeba přizpůsobit velikost skel a způsob kotvení markýzy. Skleněná markýza může efektně doplnit skleněné zábradlí.

Naše práce

Stavíme jako draci

Kontaktujte nás