Branky

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam id dolor. Nullam dapibus fermentum ipsum. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante. Mauris metus. Nullam eget nisl. Nunc auctor. Fusce aliquam vestibulum ipsum. Aliquam ante. Integer malesuada. Nulla pulvinar eleifend sem. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Etiam quis quam. Aliquam erat volutpat.

Vstupní branky

Branky se většinou dodávají jako komplet včetně sloupků, kování a všech komponent potřebných pro jejich montáž. V případě přání zákazníka naše firma zajistí i montáž těchto branek. Křídlo branky je tvořeno uzavřenou jeklovou konstrukcí.

Povrchová úprava těchto konstrukcí je možné skladbou žárovým pozinkováním nebo pozinkováním a následným poplastováním. U branek je možné měnit druh výplně.

Na zakázku vyrábíme branky přesně na míru. Výplně zhotovujeme dle přání zákazníka, od dřevěných, plastových až po ocelové. Možnost otvírání ven i dovnitř. Dodáváme je s kvalitními seřiditelnými panty, tzn. seřízení v případě sesedání sloupků.

Ochrana proti korozi:

  • žárový pozink
  • šopovaný zinek (stříkaný)
  • mokré barvy (stříkání , nátěr)
  • duplexní antikorozní systém (poznk + vrchní nátěr)

Doplňková výbava branek může obsahovat širokou škálu komponent pro doplnění jejich funkčnosti. Jedná se zejména o různé druhy a velikosti pantů, ostré horní zakončení (tzv. pilka), elektronické přístupové systémy a elektrozámky, povrchové úpravy ve speciálních barvách RAL, boční doraz křídla při otevření.

Branky na popelnici

Pohodlné a elegantní řešení na umístění popelnice. Vyrábíme je v mnoha provedeních. Tvar, velikost a povrchová úprava dle přání zákazníka.

Konečný vzhled a výplně branky si každý zákazník volí individuálně ve formě dřeva, plastu a dalších kovových nebo kovaných okrasných prvků. Dle zadaných požadavků vyrobíme kompletní bránku včetně výplně a povrchové úpravy.

Dodáváme s kompeltním kováním klika-koule a Fab.

Možné povrchové úpravy:

  • žárový pozink
  • sopovaný zinek (stříkaný)
  • mokré barvy (stříkání , nátěr)
  • duplexní antikorozní systém (poznk + vrchní nátěr)

Barva: všechny odstíny RAL stupnice